Architecten

Sinds de oprichting van KOMPAN door Tom W. Lindhardt, heeft KOMPAN speelplaatsen beschouwd als zowel functionele gebieden als kunstwerken.

Door het gebruik van een grote diversiteit aan stijlen en materialen, ondersteunen onze veilige, hoogwaardige producten de architect bij zijn visie en ontwerp. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om u te ondersteunen bij uw behoeften voor alle soorten speelplekken, van kleine particuliere speeltuinen tot grote stedelijke omgevingen.

Indien u dat wenst, kan ons design team u helpen met tekeningen, renderings, plattegronden en uitgebreide voorstellen.


Op maat gemaakt naar uw wensen

Als u onze producten wilt aan passen aan bijzondere wensen, kunnen wij u helpen bij het aanpassen van bijvoorbeeld  bruggen, touwen, netten en andere elementen om aan  uw specifieke behoeften te voldoen. Wanneer u iets geheel nieuws in gedachten heeft, kan ons team ook complete, unieke speeltoestellen voor u ontwerpen.

Onze duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten vereisen heel weinig onderhoud en vervanging van onderdelen. En dus helpt het bij het ​​minimaliseren van de ecologische voetafdruk van uw speelplekonterp.

Al onze producten bieden een aantrekkelijke design, een hoge speelwaarde, compromisloze veiligheid, unieke innovatie en duurzame kwaliteit.

See the KOMPAN architects cases


Edit fieldset