Openbare ruimte

KOMPAN biedt een breed scala van ontwerp-oplossingen voor elke omgeving, van natuurlijk tot stedelijk. De ruime keuze aan verschillende productlijnen stelt ons in staat om producten en omgeving naadloos te combineren, voor elke locatie.

Door het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen in onze producten, is het onderhoud minimaal en het schilderen van onderdelen niet nodig. Onze ervaring is, dat hierdoor de levensduur van de speelplek aanzienlijk wordt verlengd en er minder kans is op vandalisme.

Bij Kompan begrijpen we dat speelplekken die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht hun leeftijd en vaardigheden, ook leuk, uitdagend en veilig moeten zijn. Dit is niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom bieden we een uitgebreide ondersteuning die helpt bij de aanschaf, aanleg en het beheer en onderhoud van uw speelplek:
• Planning
Technisch en visueel ontwerp
• Financiering begeleiding
• Installatie
• Onderhoud en Inspectie

KOMPAN's benadering en visie van de kern waarden van spelen, stelt ons in staat speelplekken te realiseren volgens de wensen van de gebruikers en de gemeenschap. Dit zal de gezondheid en het welzijn van de gebruikers ten goede komen voor de komende jaren. 

Edit fieldset