Recreatie

Bij de aanleg en inrichting van een perfect recreatie gebied, is het belangrijk om na te denken over de manier waarop mensen hun vrije tijd willen door brengen.

Bij een camping of recreatiebedrijf dat zicht richt op kinderen, kan het hebben van vrij toegankelijke activiteiten een grote invloed heben op de klanttevredenheid, loyaliteit en, uiteindelijk, de omzet.

Speelplekken dragen bij aan een perfecte vakantie als zij:
Kinderen helpen zich te vermaken en te ontspannen en nieuwe vrienden te ontmoeten
• Zorgen voor ruimte om te bewegen en fysieke activiteiten bieden
Creativiteit bevorderen
Kinderen stimuleren om te spelen en nieuwe manieren om te spelen uitvinden
• Ouders mogelijkheden bieden om deel te nemen in het spel

KOMPAN heeft veel ervaring in het bijstaan ​​van de leisure-industrie met hoogwaardige speeltuinen, het leveren van complete projecten en blijven betrokken bij elke stap van de weg.

Ons team staat klaar en is bereid om te helpen bij alle plannen voor nieuwe speel-omgevingen of het aanpassen van bestaande speelplekken. Dit geldt ook voor het verdelen van de speelplekken in zones voor verschillende gebruikersgroepen en verschillende activiteiten. Wij kunnen u helpen bij alle fases, zoals ontwerp, installatie en onderhoud.

De  KOMPAN catalogus vindt u alle informatie inclusief een overzicht van alle speel- en sporttoestellen en toestellen voor senioren. Uiteraard zijn alle KOMPAN producten  TUV gecertificeerd en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen.

Gaat u voor een KOMPAN speeltuin, dan heeft u altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitstekende servicedienst, zodat uw speeltuin altijd klaar is voor gebruik - voordat het seizoen begint.

Edit fieldset