Scholen & Kinderdagverblijven

Kinderopvang professionals en specialisten zien dat steeds meer zittend leven kan leiden tot vertraagde fysieke, sociale en taal ontwikkeling. Deskundigen zijn het erover eens dat meer buiten spelen bijdraagt in de ontwikkeling van kinderen.

Kinderen moeten zich veilig en op hun gemak  voelen om vrij te kunnen spelen. Maar ze moeten ook hun grenzen verleggen en hun omgeving moet uitdagend zijn. Dit is een essentieel onderdeel voor de ontwikkeling van mentale en fysieke mogelijkheden, en het leren anticiperen en omgaan met risico's.

Studies tonen aan dat vrij en actief spel bijdraagt aan de gezondheid van kinderen en helpt bij het ontwikkelen van belangrijke  motorische vaardigheden en helpt om  abstract te leren denken. KOMPAN speelplekken voldoen aan deze eisen en bevorderen de ontwikkeling van kinderen door middel van uitdagende, maar veilige speelplekken.

Een van de redenen waarom KOMPAN wereldwijd toonaangevend is in speeloplossingen, is dat al onze speelplekken bewust zijn ontworpen om de gezondheid en het leervermogen te bevorderen bij kinderen, terwijl ze ook eindeloos speelplezier bieden.

Edit fieldset