Capestone Outdoor Fitness

Fitness in de nieuw ontwikkelde wijk Mango Hill, net ten noorden van Brisbane.

Alles rond Capestone is ontworpen om het meeste uit het leven aan een meer te halen. Rondom het nieuwe meer ligt een aangelegde woonwijk vol met eigentijdse designwoningen. Het idee is om een stijlvolle, ruime en rustige buurt te creëren die binnen het bereik ligt van alles wat een modern gezin nodig heeft. Nieuwe outdoorfitness, gunstig gelegen in het midden, is ontworpen om buurtbewoners en bezoekers van alle leeftijden aan te moedigen om buiten actief bezig te zijn.

Capestone Outdoor Fitness is gebaseerd op KOMPAN Cross Systems, dat in 2017 Best in Category won bij de Australian Good Design Award. De locatie was te zien op het Australia by Design programma van Channel Ten om de winnende kenmerken van het ontwerp te demonstreren.

Bekijk het in onderstaande video.

Een nieuwe wijk komt samen

Fit en gezond blijven is nu gemakkelijk in Capestone. Naast een gevarieerd aanbod aan open ruimte en paden biedt het innovatieve fitnesspark de perfecte plek om actief bezig te zijn.

Het park bestaat uit een twaalftal speciaal ontworpen oefenstations, waaronder suspension trainers, kettlebells, dip bars, pull-up bars, jump boxes, sit-up benches en fietsen. Daarnaast wordt de uitrusting ondersteund door de KOMPAN app voor eenvoudige instructie en begeleiding, trainingsprogramma's, uitdagingen, video's en voedingsadvies.

Fysiek

Emotioneel

Neem een kijkje van dichtbij

Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen van het ontwerp van de locatie, en hoe deze in de omgeving past. De video geeft u ook inzicht in de functionaliteit van de apparatuur en hoe deze te gebruiken in een workout.

De beste outdoortoestellen die ik ooit heb gezien en ze zijn ontworpen om door iedereen, van elk niveau, te kunnen worden gebruikt.

Dr. Tim Robards

Chiropractor B.Sc(Ex.Sc) B.Med.Sc, M.Chiro

The Robards Method

Capestone, Mango Hill

Queensland, Brisbane 4509, Australia

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section