Covington City Park USA

Een middelpunt in de gemeenschap

Het Robinia kasteel, het middelpunt van het park, was al populair voordat het gebouwd werd. Kinderen kozen massaal voor een kasteel toen werd gevraagd om hun droom speeltuin te tekenen. Nu hebben ze er een! De omliggende honkbalvelden in combinatie met het obstacle parcours en het spacenet zorgen voor een competitieve energie in de speeltuin. Voor de jongere kinderen zijn er schommels en is er een peuterruimte. De speeltuin is geschikt voor alle leeftijden waardoor het de nieuwe ontmoetingsplaats van de stad is.

 

Een stad van primeurs

Voor een stad bestaande uit slechts 720 families heeft Covington City, Indiana al veel primeurs gehad. De meest recente primeur is het eerste KOMPAN Robinia kasteel in de VS. De bewoners van de eerste midwestelijke stad met een overdekt strand zijn enorm trots op de komst van de speeltuin.

Alle belangrijke elementen zoals de schommels, veerelementen en speelconstructies zijn van Robinia-hout waardoor de speeltuin helemaal op gaat in de directe omgeving. Het is een aantrekkelijk gebied geworden voor gezinnen die speciaal voor de speeltuin een bezoek komen brengen.

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

Creatief

US_covington-community-park2-1024.jpg

US_covington-community-park3-1024.jpg

We’ve even had people who have purchased homes in our city because of this playground. They’ve said, ‘this is what a playground should look like.‘

 

Amanda Strawser

Directeur, Covington City Park bestuur  

Covington Stadspark

Indiana, Covington , USA

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section