Driezits Carrousel

Samen spelen!

KOMPAN's nieuwe driezits carrousel combineert twee favoriete kinderactiviteiten: schommelen en draaien. Met deze nieuwe carrousel kunnen jonge kinderen in het gezelschap van hun vriendjes de vreugde van deze twee sensaties tegelijk ervaren. De schommelzitjes kunnen gecombineerd worden zodat kinderen van verschillende leeftijden samen kunnen spelen.  

Terwijl de carrousel draait kan het kind ofwel stilzitten en genieten van het ronddraaien of voor de eerste keer het schommelen oefenen. Met de driezits carrousel trainen kinderen belangrijke motorische vaardigheden zoals balans en ruimtelijk bewustzijn. 

Het peuterzitje is ontworpen voor verschillende gebruiksmogelijkheden, afhankelijk van het vermogen van het kind. Voorzichtige kinderen kunnen op hun buik liggen en zo vertrouwd raken met het gevoel van ronddraaien voordat ze op de stoel gaan zitten. 

Het peuterstoeltje nodigt ook volwassen uit om even te gaan zitten en het kind tot spelen aan te zetten of om de snelheid te verhogen.

Ideaal voor een kinderdagverblijf

Veilig zittend in KOMPAN's baby schommelzitje en onder toezicht van volwassenen kunnen ook de allerjongsten genieten van het draaiplezier. 

Terwijl de carrousel zachtjes ronddraait kunnen kinderen met elkaar en hun ouders of verzorgers praten, waardoor ze een sterk gevoel van veiligheid ervaren tijdens het draaien. Met de driezits carrousel trainen kinderen belangrijke motorische vaardigheden zoals balans en ruimtelijk bewustzijn.

 

Related News

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section