Een nieuw assortiment voor kleuter- en peuterscholen biedt maximale speelwaarde

KOMPAN streeft naar het maximaliseren van de voordelen voor onze kleinste burgers met een nieuw assortiment.

Alle onderzoeken tonen aan dat de eerste levensjaren fundamenteel zijn voor de rest van ons leven. Daarom is een van de beste dingen die we voor onze kinderen kunnen doen hun ontwikkeling ondersteunen. KOMPAN beantwoordt deze oproep met zijn nieuwe lijn van speelstructuren voor de kleinste burgers van de maatschappij: MOMENTS Mini. Wat heeft deze nieuwe lijn te bieden?

New-Toddler-and-preschool-1.jpg

Leeftijdsspecifieke speelstructuren; Het Moments Mini portfolio is verdeeld in twee leeftijdsgroepen: peuters en kleuters. Volgens dr Justin Markussen van het KOMPAN Play Institute zijn leeftijdsspecifieke speelmogelijkheden voor kinderen bijzonder belangrijk in de vroege kindertijd: "Peuters en kleuters ontwikkelen zich op een verbazingwekkend tempo. We hebben ons inzicht in kinderontwikkeling gebruikt om structuren te ontwerpen die zeer geschikt zijn voor kinderen in verschillende ontwikkelingsfasen. 'Hij vervolgt:' De behoeften van een tweejarige zijn heel anders dan de behoeften van de vijfjarige.' 

 

Speelpanelen voor leren

Afgestemd op de leeftijdsgroep en het schalen van het formaat hiernaar bevat het Mini-assortiment ook een aantal nieuwe op spel gebaseerde leerpanelen. De panelen ondersteunen een aantal vaardigheden en competenties zoals fijne en grove motorische vaardigheden, cross-coördinatie, abstract denken en emotionele ontwikkeling. 

"Door Moments-Mini's uitgebreide ontwerpproces zien we keer op keer dat intelligent vormgegeven designpanelen kinderen veel leren, terwijl ze veel plezier aan de gebruiker geven", zegt Cathrine Lüttge, ontwerper van Moments Mini.

new-Toddler-and-preschool-2.jpg

Volledig maatwerk en marktleider kwaliteit

Moments Mini brengt aanpassing naar een nieuw niveau. De klant kan kiezen tussen een groot aantal opties, waaronder glijbanen, speelpanelen, materiaalsoort en meer. U krijg de speelstructuur die perfect past bij de behoeften van uw gebruikers.

Al deze innovaties worden natuurlijk ondersteund door KOMPAN's toonaangevende garanties en meer dan 40 jaar ervaring. Moments Mini is nog een ander voorbeeld, dat KOMPAN wereldleider is in het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen door middel van spel.

New-Toddler-and-preschool-3.jpg