Frame Nets

Een 3-D speeluniversum

COROCORD Frame Nets- een nieuwe productlijn bestaande uit innovatieve ruimtenetten. De productlijn is gebaseerd op de nieuwste technologie om, met behulp van membranen, thema's en kleuren, verschillende aanpassingen mogelijk te maken. De serie biedt 5 verschillende ontwerpen, die allemaal bestaan uit de kernstructuur en uitgebreid kunnen worden naar een geavanceerde premium speeloplossing met membranen, thema's en toevoegingen. 

De Frame nets worden gekarakteriseerd door de 3-D touwomgeving waarin kinderen vrij kunnen bewegen en spelen in alle richtingen. Spelen in de touwconstructie van de Frame Nets stimuleert logisch denken bij kinderen en door van het ene naar het andere touw te klimmen ontwikkelen de cross coördinatie vaardigheden en lichaamskracht.

Afbeelding rechts: Dragite dragonite met thematisering en toevoegingen. Gekozen kleur: Groen. 

Afbeelding hieronder: Circite Flowite en Medite met toevoegingen. 

      circite_flowite.jpg                     Medite_add_on.png

Spelen voor alle niveaus

De vele activiteiten op grondniveau en de toegankelijkheid maken het geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. Voor jongere kinderen is er ruimte om rustig te spelen en interactie aan te gaan met oudere kinderen die boven klimmen.

Kinderen met een beperking maken ook deel uit van het spel, omdat ze in hun rolstoel dicht bij de structuur kunnen komen en kunnen spelen op grondniveau. De Circite Flowite biedt manipulatieve elementen, hangmatten en geluidsbloemen.

Het transparante ontwerp geeft de kinderen op de grond het gevoel dat ze deel uitmaken van het spel dat in de constructie gaande is. Zo zien ze hun vrienden waar ze mee kunnen communiceren. 

Kies je draak

Bekijk hieronder in details alle mogelijkheden voor het ontwerp en de speelwaarde van de Dragon structuur. Vergelijkbare opties zijn van toepassing op alle kernstructuren. 

Dragite_webgraphic_1600x500.png

1. Dragite kern structuur. De draak slaapt nog steeds. Durf jij hem wakker te maken? 2. Dragite met membraan. De draak komt langzaam tot leven. De membranen binnenin het hart van de draak verhogen het speelplezier en stimuleren sociaal spel. 3. Dragite met rubberen paden. De paden stimuleren fysiek spel. 4. Dragite met toevoegingen. Voeg een staart en extra ruimte aan de buitenkant van de draak toe. Het verhoogt de capaciteit van de structuur waardoor meer kinderen tegelijkertijd kunnen spelen. 5. Dragite dragonite met thematisering. De draak is wakker en strekt zijn vleugels uit. Pas het aan naar uw wensen en kies de kleur van uw draak.  

 

 

Verkrijgbaar in vijf volledig transparante kernstructuren

De Frame Nets zijn verkrijgbaar in vijf volledig transparante kernconstructies van 3 tot 6,4 meter hoog. Voeg membranen, thema's en speelwaarde toe om de speelcapaciteit te vergroten en kies uw kleur!

Scaling_Frame_Nets_w_dimensions.jpg  

Vol met speelwaarde en geschikt in iedere omgeving

Of het nu een schoolplein, een openbaar park of een kleuterschool is, de COROCORD Frame Nets trekken de aandacht van kinderen. De unieke uitstraling prikkelt om te spelen en het lichaam en verbeeldingskracht te gebruiken. Het transparante ontwerp stimuleert de creativiteit van kinderen om op verschillende manieren te klimmen en bewegen: eroverheen, eronder of eromheen.  

De Frame Net structuren zijn gemakkelijk op te nemen in elke omgeving, ook als er maar weinig ruimte beschikbaar is. De structuren nemen maar een klein oppervlakte in beslag en ze bestaan vooral uit spel in de hoogte of aan de binnenkant van het 3-D touwuniversum.  

Corocord_Netrammer_Preschool-Favourites_Cubite.jpg

Corocord_Netrammer_KingdomAndKastle_Dragite.jpg

Corocord_Netrammer_Schoolyard-Magnet_Maxite-with-Theme.jpg

Kleur thema's

De COROCORD framenetten zijn verkrijgbaar in 5 kleurenthema's. De thema's zijn gebaseerd op felle kleuren die kinderen van alle leeftijden aanspreken.  

Frame nets colour options webgraphic_1600x800_no text.png

Related News

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section