GALAXY™ - een gave speelmagneet

GALAXY™ krijgt schoolkinderen en tieners actief aan het spelen!  

Het spelsignaal afkomstig van GALAXY ™ -structuren is zo cool en ontraditioneel dat het de nieuwsgierigheid en het verlangen opwekt om te spelen.  Dit zelfs bij de meest weerstand biedende en inactieve tieners. Wanneer ze voor het eerst naar een GALAXY ™ -structuur kijken, weten kinderen niet meteen hoe ze deze moeten gebruiken - ze moeten de weg naar boven vinden en stap voor stap uitzoeken hoe ze zich kunnen verplaatsen. Onderweg krijgen kinderen kleine verrassingen met elementen die plotseling bewegen.

GALAXY ™ biedt geavanceerd horizontaal én verticaal klimmen,  dynamische draaiende activiteiten die dol maken, kracht- en balanstraining en de coolste ontmoetingsplekken voor sociale interactie met vrienden.

GALAXY™ - een gave speelmagneet

Inclusief voor alle vaardigheden

GALAXY ™ -structuren verwelkomen kinderen van alle leeftijden en vaardigheden doordat ze zeer toegankelijk ijn en vol zitten met speelactiviteiten op grondniveau.

Het open en transparante ontwerp geeft kinderen in een rolstoel of wandelaars toegang tot de structuur. Ze gaan eronder en naar binnen en van daaruit communiceren ze met vrienden die in de structuur rondklimmen.

  GXY_inclusive_dianalund_carer.jpg

A colour theme for any theme and environment

Galaxy_Relaunch_-Urban-Jungle_TERRA_web.jpg

Galaxy_Relaunch_-Seven-Seas_NEPTUNE_web.jpg

Het GALAXY™ kleuren universum

GXY colour options webgraphic_1374x800_no text.jpg

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.