Sportcluster Gentbrugse Meersen met Street Workout

De sportcluster Gentbrugse Meersen is een 11 hectare grote terrein waar buurtbewoners kunnen voetballen, wandelen, mountainbiken en aan de slag gaan op de street work-out. 

Ook zes sportclubs vinden er hun uitvalsbasis. Zij krijgen er gloednieuwe velden voor voetbal, cricket, korfbal, softball, baseball en boogschieten. Het street work-out terrein is onder meer ingericht met pull-upbars, dip bench, decline bench en een overhead ladder. Trainen en frisse lucht zijn van natuurijke partners en een universele combinatie om je goed te voelen. 

'Ik ben ervan overtuigd dat deze 11 hectare extra aan sportplezier langs de Gentbrugse Meersen zowel de sporters uit de buurt als onze clubs kunnen bekoren. Gentenaars nog meer aan het sporten krijgen, daar gaan we voor en daar kan zo'n laagdrempelige sportcluster zeker bij helpen.' Aldus Sofie Bracke, schepen van Sport.

Trainen en frisse lucht gaan van nature goed samen en is een universele combinatie om je goed te voelen. Ook een buitensportlocatie creëren? Combineer zelf producten of kies uit onze combinatieoplossingen op basis van beste ervaringen. Allen ondersteund door de KOMPAN Sport & Fitness app met een optionele personal trainer, voor motivatie en vaste trainingspatronen. Voor wie nog meer wil is voor deze locatie, via Facebook, Fitclub Gentbrugse Meersen bereikbaar om samen te sporten, efficiënte workouts te leren en is toegankelijk voor iedereen!

De nieuwe sportcluster sluit aan op de groenpool Gentbrugse Meersen en wordt een echte trekpleister voor sporters uit de buurt. De site is vlot bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de wagen en is aangesloten op verschillende fiets- en wandelpaden. De publieke sportvelden zijn vrij toegankelijk en gratis voor elke bezoeker.

Combineer zelf producten of kies uit onze oplossingen op basis van beste ervaringen. Alle producten worden ondersteund door de KOMPAN Sport & Fitness app, en een optionele personal trainer, om te zorgen dat motivatie en vaste trainingspatronen een integraal onderdeel zijn voor succes.

Gentenaars nog meer aan het sporten krijgen, daar gaan we voor!'

Sofie Bracke

Schepen van Sport

Gentbrugse Meersen

Oost-Vlaanderen, Gent , België

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section