GIANTS - Gigantisch in kracht en grootte

Superieure Structurele Integriteit

De GIANTS zijn ontworpen met behulp van ingenieus ontworpen stabiliteitstechnieken die de torenhoge structuren rotsvast maken voor zwaar gebruik en waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen zware wind.

Beide torenhoogtes (7 of 9 meter) zijn ontworpen met een zeshoekig centrum en ondersteunende zijtorens. Het resultaat is een extreem sterke en robuuste torenunit. De open stalen rasterpanelen zorgen voor een goede luchtstroom door de constructie en een hoge dwarsverbindingstabiliteit. 

Garanties: Staanders : Levensduur. Verf: 10 jaar

Luister hoe de ontwerper verteld over de structurele sterkte van de GIANTS

Duurzame grafische panelen

De transparante panelen zijn gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat met een dikte van 15mm.

De grafische print is aangebracht door een unieke tweelaags printproces waarbij de afbeelding op de binnenlaag zit en de tweede transparante laag laag fungeert als bescherming. Het paneel en de lak zijn UV gestabiliseerd om vervagen door zonlicht tegen te gaan.

De grafische print wordt aan de buitenzijde van de paneel aangebracht om beschadiging door spelende kinderen te voorkomen. Alle panelen met print zijn hoog, buiten bereik aangebracht om vandalisme te voorkomen.

Garantie: Panelen 10 jaar. Print 5 jaar

Luister hoe de ontwerper verteld over de  technologie achter de duurzaam geprinte panelen

50 jaar ervaring

De GIANTS bevatten het sterke DNA van KOMPAN's geteste en op de markt goedgekeurde speelstructuurplatform met meer een 50 jaar succesvolle toepassing in de markt.

Dit zeer duurzame en vandalismebestendige platform is gebouwd om een leven lang mee te gaan en maakt gebruik van thermisch verzinkte en gepoedercoate stalen palen om corrosie in de buitenomgeving te voorkomen.

De HPL dekken zijn zeer duurzaam en in staat om meerdere spelende kinderen in alle weersomstandigheden jarenlang te dragen. De EcoCoreTM -panelen zijn gemaakt van zeer duurzaam en milieuvriendelijk PE met een kern van 100% gerecycled materiaal.

Garanties: Post: Levensduur. Verf: 10 jaar

 Stability side cassette 

Horisontal2_1200x1200.jpg

 Steel re-enforced ropes

Horisontal1_1200x1200.jpg

Hot dip galvanized steel

Horisontal_1200x1200.jpg