Het Egeskov kasteel

Cultuur, geschiedenis en gezelligheid voor het hele gezin.

Op het eiland Funen ligt het best bewaarde oude kasteel van Europa, Egeskov. Deze unieke locatie combineert de culturele aantrekkingskracht met speelactiviteiten voor het hele gezin en is er daardoor in geslaagd om een populaire attractie te worden voor gezinnen met kinderen.

In de loop der jaren heeft de graaf van Egeskov geïnvesteerd in speeltoestellen om het gebied aantrekkelijk te maken voor kinderen met gezinnen. De graaf creëerde het populaire speelbos. Een groot, groen park met speeltoestellen van KOMPAN. Het park biedt plezier en uitdagingen voor kinderen van alle leeftijden en zelfs de ouders kunnen zich uitleven door het hoogste COROCORD Spacenet van Denemarken te beklimmen.

Het Egeskov kasteel stamt uit 1554. Het speelbos laat een stukje van de KOMPAN geschiedenis zien. In het gebied staan enkele MOMENTS speelstructuren die 30 jaar oud zijn naast de meest recente innovaties, zoals de best verkochte COROCORD Spacenet.

Een plek voor alle leeftijden om elkaar te ontmoeten en actief bezig te zijn.

In het bos vindt u speelplezier en uitdaging voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen die hier spelen ontwikkelen belangrijke levensvaardigheden.   

De speeltuin van het Egeskov kasteel biedt een breed scala aan KOMPAN producten en brengt daardoor vele speelsituaties en scenario's tot leven.

Van het spannende en hoogste klimnet van Denemarken tot de mogelijkheid om uren te spelen op het piratenschip, de vijfzwaaischommel, de spinners, de grote speelstructuren en het kasteel met de doolhof.

Het is interessant voor iedereen en voor alle leeftijden. Van peuters tot tieners - dit kasteel is geschikt voor iedereen. 

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

Creatief

Egeskov-supernova.jpg

Egeskov-climbing.jpg

Egeskov-toddler-spica.JPG

Egeskov-musicpanel.JPG

Egeskov-tunnel.JPG

When we want to renew our playground, we just take the existing products and create small satellite playgrounds all over Egeskov. There is really nothing wrong with the products we replace, even after 15 years. We have just re-installed a 15-year-old play structure near our café. It is really amazing to have this opportunity. 

Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille

Graaf, Egeskov kasteel, Denemarken

Het Egeskov kasteel

Fyn, 5772 Kværndrup 5772, Denmark

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section