Landesgartenschau Bayreuth, Duitsland

Nieuwe Park Brug Tussen Het Historische Centrum En De Kasteeltuin

Bayreuth, een stad met een muzikaal festival en een universiteit, is een culturele metropool. In 2016 werd de Bavarian State Garden Show hier ondergebracht met het thema 'Muziek voor de Ogen ", en is dit nieuwe, bijna natuurlijke park ontworpen. De visies van de groene ruimte en gebouwen gemaakt in de barokperiode inspireerde ook de planners van de State Garden Show bij het ontwerpen van het nieuwe park.

In samenwerking met  Kompan Design Studio, ontwikkelde de planners een uniek klimnetstructuur, die in vorm en functie de nieuwe standaard vormt in speeltuin design. Het ontwerp bestaat uit een driedimensionale ruimte uitgerekt over pylonen, uitgevoerd met behulp van fijnmazige bewegende netten. Grote bollen in het net nodigen de kinderen uit om te blijven hangen. Kinderen ontdekken routes via de structuur in de netten om op een fantasierijke manier, stuiterend en hangend te leren balanceren en klimmen. Het is een uitnodiging voor gezinnen om te ontdekken en ervaren in dit speciale type speeltuin.

Het is een uitnodiging voor gezinnen om te ontdekken en ervaren in dit speciale type speeltuin

De visies van de groene ruimte en gebouwen gemaakt in de barokperiode inspireerde ook de planners van de State Garden Show bij het ontwerpen van het nieuwe park.

"Nu hebben we een onderscheidend park in onze stad."

Brigitte Merk-Erbe

Burgemeester

Bayreuth Stad

Landesgartenschau Bayreuth Germany

Bayreuth, Bayreuth 34236, Germany