Speel een balsport, maak plezier en ben in beweging met de nieuwe Multi Use Games Area.

Kompan Multi Use Games Areas (MUGA) zijn ontworpen als een speciale ruimte voor populaire sporten zoals voetbal, basketbal, hockey, volleybal, tennis, badminton en handbal, ook als is er maar een weinig ruimte beschikbaar.

Opvallen of opgaan in, met 40.000+ ontwerp opties 

Ontworpen als een flexibel systeem dat past binnen elke omgeving en elk doel. De nieuwe MUGA brengt een uniek design dat in staat is op te gaan in elke omgeving. Het systeem wordt ondersteund door een configurator die grootte, speelwaarde, soort materiaal en toegankelijkheid kan samenstellen op meer dan 40.000 manieren.

Laten we samen beginnen met bouwen!

Activiteiten die inspireren.

Balsport heeft door de jaren heen al veel mensen gefascineerd en dat doet het nog steeds. Sommige mensen bekijken sport vanaf de zijlijn, maar vele, zowel jong als oud, zijn zelf actief aan het sporten. 

Met de juiste ruimte en omgeving zullen mensen actief zijn, plezier maken en zich inbeelden dat ze spelen in Wembley of Madison Square Garden.

Multi Use Games Areas bieden meer dan alleen sport. Alle activiteiten worden ondersteund door teamsporten, waarbij het sociale element dus erg belangrijk is. Het maakt niet uit of MUGA's geplaatst zijn in een openbaar park, stadscentrum, plaatselijke school of sportclub, de aantrekkingskracht brengt mensen samen om te ontmoeten, te ontspannen en te sporten.

 

Ontwerp kenmerken

MUGAQuality.png

QUALITY MATERIALS

Hot-dip galvanised steel structure with lifetime warranty combined with durable and maintenance-free design panels. Tested and certified according to safety standard EN 15312.

RealGoals.png

REAL GOALS

Real play requires real goals. The five different goal options follow the sport-specific regulations.

FlatInside.png

FULLY FLAT INSIDE

Post and panel assembly designed for a fully flat inside offering a better and safer play experience.

Learn more about MUGA

Leave your e-mail or phone number, and our play consultant will reach out to you to talk about your potential project.

Onderzoek toont aan:

85% sport af en toe

Mensen van alle leeftijden houden van sporten, maar vandaag de dag gebeurd dat niet meer alleen op de traditionele manier bij sportclubs.

In 2006 heeft FIFA een onderzoek gedaan naar het totaal aantal voetballers. Het rapport schatte dat er 265 miljoen mensen zijn die voetballen. Daarvan zijn er 226 miljoen niet-geregistreerde voetballers, die zo nu en dan voor de lol spelen. De mogelijke gebruikers van een Multi Use Games Area zijn alle niet-geregistreerde voetballers samen met mensen die andere balsporten uitoefenen.

Een sport uitoefenen voor plezier en wanneer je zelf wil is populair. Hierdoor onstaat de behoefte naar de toegankelijkheide voorzieningen. Ze moeten altijed beschikbaar zijn en dicht in de buurt van mogelijke gebruikers.

Vanwege de flexibiliteit is de plaatselijke Multi Use Games Area een ideale oplossing die veel sporten tegelijkertijd aanbied. Het biedt daardoor dus ruimte aan allerlei type gebruikers.

Bekijk de demonstratie van het KOMPAN MUGA concept

Vind inspiratie bij onze standaar producten