KLAAR VOOR DE START...AF!

De nieuwe ELEMENTS™ GO - een nieuwe standaard voor plezierig en uitdagend spel

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en creatief en ze houden ervan om uitgedaagd te worden! In feite moeten ze veilig worden uitgedaagd om op te groeien en veerkrachtige volwassenen en ondernemers van de toekomst te worden.

Gebaseerd op de principes van uitdagend spel, biedt de nieuwe ELEMENTS™ GO een unieke speelervaring die de ontwikkeling van het kind vormgeeft door middel van veilige uitdagingen.

Ruw en draaiend spel en gevoel van hoogte, snelheid en verdwalen zijn zowel uitdagend als lonend voor een kind. En het leren beheersen van lichaam en geest beïnvloed door variatie in spel is zeer ontwikkelingsgericht en een grote bouwer van zelfvertrouwen en veerkacht.

Variërende speluitdagingen

Het open ontwerp ontwaakt de creativiteit van kinderen terwijl ze proberen de weg naar boven te vinden die past bij hun vermogen en bereidheid om uitgedaagd te worden. Het transparante 360° speeldesign moedigt de kinderen aan om nieuwsgierig en moedig te zijn in hun spelbenadering.

 

Nieuwe ELEMENTS™ GO speelfuncties

Gevoel van hoogte

Feeling-of-height.png

De nieuwe ELEMENTS™ GO bevat speelfuncties en elementen die zijn ontworpen om kinderen het gevoel van hoogte te geven. Transparantie in de verhoogde touwbruggen, lange afstanden tussen trappen en langere verbindingen tussen platforms zijn sleutelelementen in ELEMENTS™ GO.  

Gevoel van snelheid

Feeling-of-speed.png

Een opwindend gevoel van snelheid is een geweldige motivator voor fysiek spel. De nieuwe ELEMENTS™ GO introduceert snelheidsgevoelige speelwaarden om het kind te motiveren langer te spelen en uitgedaagd te worden.  

Verdwalen

Getting-lost.png

Waar te beginnen? Hoe verder te gaan? Spelen op een ELEMENTS GO speeltoestel moet het kind uitdagen - niets wordt zomaar weggegeven en het kind moet het gevoel van 'verdwalen' beheersen en zijn verbeeldingskracht en innovatieve denkvaardigheden gebruiken.    

360 spel

360-play.png

De gebogen panelen in de nieuwe ELEMENTS™ GO-serie bieden de mogelijkheid voor 360ͦspel. De panelen dagen het kind uit om nieuwsgierig en creatief te klimmen aan de buitenkant van de structuur. En tegelijkertijd creëren ze een uniek gevoel van ruimte voor rustiger spel aan de binnenkant. 

Klaar om te GAAN, GAAN, GAAN... in elke omgeving

GO-two-solutions.jpg

Een kleurenthema voor elke omgeving

De nieuwe ELEMENTS™ GO wordt geleverd in 3 uitnodigende kleurthema's met rustige en volwassenen kleuren. Het sterke ontwerp geeft de nieuwe ELEMENTS™ GO speelplek een gave en puberale look die aantrekkelijk is voor de leeftijdsgroep.

U kunt voor uw volgende speelplek kiezen uit een CLASSIC, URBAN or NATURE kleurthema. Elk kleurthema is zorgvuldig ontworpen om de omgeving te versterken - door een natuurlijke bijdrage te leveren of door iets nieuws te brengen in de omgeving. Nee bijvoorbeeld NATURE - dit kleurenthema heeft de mogelijkheid om een omgeving te verbetren met zijn aardse kleuren en organische vormen of om de natuur naar een stedelijke omgeving te brengen. Of kies voor het URBAN thema om uw speeltuin een extra coole uitstraling te geven met verschillende sterk signalerende kleuren. Of ten slotte, ga voor een CLASSIC look en laat uw speelplek de omgeving versterken door herkenbaar te zijn voor de overgrote meerderheid.

 

 

Colours-of-elements-go.jpg

The world lacks entrepreneurs. That is why we need to teach our children to master being challenged and grow up to become resilient adults and entrepreneurs of our future. The New ELEMENTS GO series is a perfect shaper of safe, challenges.   

Jeanette Fich Jespersen

Hoofd van het KOMPAN Play Institute

Advies nodig?

We hebben meer dan 45 jaar ervaring en zullen u gedurende het hele project ondersteunen.

1 Left section
2 Right section