Nieuw Robinia Speelhuisjes

 

KOMPAN introduceert gezellige speelhuisjes in de wereld van het natuurlijk spel.

Vooral de jongste kinderen geven we een gezellige en comfortabele speelervaring. De nieuwe Robinia speelhuisjes zijn iets kleiner en transparanter gemaakt dan je normaal in traditionele speelhuizen ziet. Hierdoor kunnen de speelhuisjes uren sociaal spel bieden aan kinderen van alle niveaus, al vanaf de leeftijd van 6 maanden.

Inclusief ontwerp als standaard

 

De Robinia speelhuisjes verwelkomen kinderen van alle niveaus. Dankzij de volledige toegang op de begane grond, binnenin en rondom, kunnen kinderen met behulp van rolstoelen en rollators gelijktijdig spelen en deelnemen aan het spel. Zorgverleners en volwassenen kunnen met het kind communiceren via het open ontwerp om het kind een extra gevoel van veiligheid te bieden.

 

De speelhuisjes zijn een geweldige verbeteraar van taal en sociale vaardigheden.

 

De functie van de toonbank moedigt rollenspel aan. Terwijl de kinderen b.v. 'Shoppen', 'in de winkel' of 'in de keuken' oefenen ze hun taal- en sociale vaardigheden en verbeteren uiteindelijk hun algehele cognitieve en creatieve ontwikkeling.

 

NRO415_DK_PlayingFront_web.jpg

NRO415_DK_Preschool_HandWindow_web.jpg

NRO415_DK_PlayingInside_web.jpg

Een speelhuisje is gezellig en comfortabel, vooral voor de jongsten. Het biedt uren rollenspel die de sociale vaardigheden en taalontwikkeling van het kind trainen.

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Institute

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section