Nieuw ELEMENTS™ TOTS - Spelen voor peuters

Nieuw ELEMENTS™ TOTS – verkennend en fysiek spel.

Fysiek actief zijn is cruciaal, ook als je een kleuter bent. Een peuter wordt actief door te spelen.

De nieuwe ELEMENTS™ TOTS is een universum met fysieke en verkennende speelelementen die zijn ontworpen om de activiteit van peuters te stimuleren en hun vertrouwen in eigen motorische vaardigheden te vergroten.

Met de TOTS-serie worden kleuters aangemoedigd om de wereld om hen heen te verkennen door middel van een reeks oorzaak-gevolg speelelementen zoals manipulatieve speelpanelen en muziekpanelen.Door de antwoorden die duidelijk worden terwijl ze spelen vergroten ze hun kennis van de wereld, oefenen ze hun denkvaardigheid en ontwikkelen ze fundamentele levensvaardigheden.

De nieuwe ELEMENTS™ TOTS is precies wat peuters nodig hebben op school, in het leven en om zich voor te bereiden voor de kleuterschool.

Nieuw ELEMENTS™ TOTS speelfuncties

Universele toegang

Graded-universal-access.JPG

De nieuwe ELEMENTS™ TOTS heeft een universele speeltoegang met behulp van hellingen en transferplatforms. De vele speelwaarden en de toegankelijkheid op grondniveau maken dat gebruikers van alle niveaus deel uitmaken van het spel.

Zand- en waterspel

Sand-&-water-panel.png

Zand en water zijn twee van de favoriete sensorische en stimulerende speelactiviteiten van kinderen. Dit paneel biedt de mogelijkheid voor rustig spel en biedt ruimte aan peuters om naast elkaar te spelen.

Speelpanelen

Panels.png

De TOTS-serie biedt een grote variatie aan manipulatieve speelpanelen die de cognitieve vaardigheden van kinderen trainen. Hierboven staat een paneel met een draaischijf die logisch denken stimuleert.

Muziekpanelen

Music-panel.png

Spelen met muziekpanelen, peuters zien en horen de oorzaak-gevolg van muziek en geluiden. De peuters hebben toegang tot beide kanten van het paneel en kunnen zo spelen en communiceren met andere kinderen.

Spel voor peuters in elke omgeving

Tots-two-solutions-EN.jpg

Een kleurenthema voor elke omgeving

De nieuwe ELEMENTS™ TOTS wordt geleverd in 3 uitnodigende kleurthema's met heldere en opvallende kleuren. Het sterke ontwerp geeft een nieuwe ELEMENTS™ TOTS speelplek een vrolijke, warme en aantrekkelijke uitstraling die jongere kinderen aanspreekt.

U kunt voor uw volgende speelplek kiezen uit een CLASSICBLOSSOM of NATURE kleurthema. Elk kleurthema is zorgvuldig ontworpen om de omgeving te versterken - door een natuurlijke bijdrage te leveren of door iets nieuws te brengen in de omgeving. Neem bijvoorbeeld NATURE - dit kleurenthema heeft de mogelijkheid om een omgeving te verbeteren met zijn aardse kleuren en organische vormen of om de natuur naar een stedelijke omgeving te brengen. Of kies voor BLOSSOM, het kleurthema om uw speelplek een speelse look te geven en om warmte en geluk uit te stralen. Of ten slotte, ga voor een CLASSIC look en laat uw speelplek de omgeving versterken door herkenbaar te zijn voor de overgrote meerderheid. 

Untitled-Colours.jpg

For a tiny toddler, play is how you develop new life skills. New ELEMENTS™ TOTS is a universe of responsive play activities that allow toddlers to explore and grow new skills based on the play responses they get.  

Jeanette Fich Jespersen

Hoofd van het KOMPAN Play Institute

Advies nodig?

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring en zullen u gedurende het hele project ondersteunen.

1 Left section
2 Right section