Nieuwe trainingsoplossingen van KOMPAN

Nieuwe opleidingsoplossingen van KOMPAN

 

Elke dag ontmoet KOMPAN klanten van over de hele wereld die uitgedaagd zijn met snelle verstedelijking, een vergrijzende bevolking en een zittende levensstijl, waardoor gemeenschappen met alarmerende lage mate van lichamelijke activiteit kampen.

Wereldwijd komen meer dan 39% van alle volwassenen en meer dan 80% adolescenten niet aan de minimale hoeveelheid lichamelijke activiteit, zoals aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie. De financiële last van inactiviteit gerelateerde gezondheidsproblemen, afhankelijkheid en verloren productiviteit legt onder enorme druk op toch al strakke publieke budgetten.

 

Het KOMPAN Sport & Fitness Institute heeft samen met gezondheids- en fitnessdeskundigen gekeken naar trends in de markt, de behoeften van klanten en wat mensen nodig hebben om fysiek actief te worden.

KOMPAN's eigen onderzoek laat zien dat het verlangen om actief te worden er is - maar tijd, geld en motivatie zijn de belangrijkste redenen om niet meer actief te zijn of te worden. Rob Boogmans, directeur van het KOMPAN Sport & Fitness Institute, zelf ook een fysiotherapeut, zegt:

"Om inactieve mensen actief te krijgen, hebben gemeenschappen toegankelijke en effectieve trainingslocaties die geschikt zijn voor alle leeftijden en lichamelijke vaardigheden nodig. Maar er is meer nodig dan alleen dat. Passende instructie en motivatie moeten ook deel uitmaken van de oplossing om langetermijneffecten te creëren, en onderzoek geeft aan dat digitale of lichamelijke begeleiding de effectiviteit, doorzettingsvermogen en retentie van de oefening verhoogt. "

 

Op basis van deze inzichten heeft KOMPAN een volledig nieuwe trainingsoplossing ontwikkeld die innovatieve en uitdagende trainingsapparatuur combineert met de ondersteuning van een trainings App die instructies en begeleiding biedt, op maat gemaakte trainingsprogramma's, persoonlijke uitdagingen en zelfs voedingsadvies.

Bovendien biedt het de mogelijkheid om met andere mensen in de lokale gemeenschap te verbinden, en biedt het de mogelijkheid om zich aan te melden bij lokale trainers en deel te nemen aan trainingen op locatie. Een trainingsoplossing ontworpen om mensen van alle leeftijden, vaardigheden en inkomensniveaus actief te krijgen. Leidend naar gezondere mensen, sterkere gemeenschappen en voor lokale autoriteiten - op langere termijn het economische welzijn.

 

Kopenhagen heeft op 22 juni het nieuwe trainingconcept gelanceerd met een groot feest, grote steden van over de hele wereld volgden hierna.

 

Meer informatie, meen contact op met:

Rob Boogmans, +45 5143379

Spelen, beweging en gezondheid staan aan de basis van KOMPAN's DNA. KOMPAN heeft al ruim 45 jaar unieke speeloplossingen voor haar klanten ontworpen. Het is altijd de wens van KOMPAN dat kinderen en adolescenten zich in de volwassenheid ontwikkelen en ze de vreugde en gezondheidsvoordelen van de beweging behouden. Met gezonde en gelukkige volwassenen als rolmodellen zullen de toekomstige kinderen de kans hebben om hun voorbeeld te volgen - het creëren van een voortdurende overdracht van beweging. KOMPAN's missie is dat alle mensen en gemeenschappen genieten van de voordelen van spel en beweging.

Related News