Normanby Hall Playground

Speeltuin trekt vele bezoekers naar Normanby Hall

De KOMPAN-speeltuin past perfect in de setting van Normanby Hall Country Park. Dit moet ook wel omdat Normanby Hall als erfgoedsite wordt vermeld. Normanby Hall is een prachtig Regency-herenhuis in North Lincolnshire en eigendom van de familie Sheffield, de voormalige Hertogen van Buckingham, en de oorspronkelijke eigenaren van Buckingham Palace.

Tegenwoordig wordt de zaal beheerd door de plaatselijke gemeente en is het een populair dagje uit voor de lokale bevolking en toeristen. De gemeente had de wens om het park aantrekkelijk te maken om te bezoeken voor gezinnen en om ze weer terug te laten komen. De laatste tijd is het aantal bezoekers verdriedubbeld, om dit te bereiken was de nieuwe KOMPAN-speelplaats doorslaggevend.

The KOMPAN playground fits in perfectly to the setting at Normanby Hall Country Park. It actually has to, because Normanby Hall is listed as a heritage site. Normanby Hall is a fine Regency mansion in North Lincolnshire owned by the Sheffield family, former Dukes of Buckingham, and the original owners of Buckingham Palace. 

Today, the hall is cared for by the local council and is a popular day out for locals and tourists alike. The local council had a wish to make the park attractive for families to visit and also come back to. Lately, the number of visitors has tripled, and to achieve this, the new KOMPAN playground was a key.

The perfect match playground

KOMPAN-ontwerpers werkten strak binnen regels betreffende kleuren, lengte en grootte om een speeltuin met Normanby-thema te maken die de richtlijnen van het erfgoed volgt en de geschiedenis van de gemeenschap uitdraagt.

De speeltuin heeft een breed scala aan toestellen die speelactiviteiten aanbieden voor alle leeftijden en aan veel kinderen tegelijkertijd. Sensatie wordt gevonden in de mega-deck speeltoren en de snelle kabelbaan.  Sociaal spel vindt plaats in de Corocord Performer Dome die plaats biedt aan wel 52 spelende kinderen tegelijkertijd.

 

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

Creatief

NormanbyHall_Tower.jpg

NormanbyHall_Spinner.jpg

KOMPAN was creative. They listened to what we wanted to do. They offered suggestions. (...) and nothing was too much trouble.

Sandra Simmons

Hoofd Participatie & Doelstellingen

North Lincolnshire Council

Normanby Hall

North Lincolnshire, Normanby DN15 9HU, Engeland

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section