Parken & Openbare ruimten

Innovatieve buitenoplossingen - gemaakt om spel en beweging te stimuleren

KOMPAN ontwikkelt al meer dan 45 jaar lang unieke, innovatieve buitenoplossingen voor openbare ruimten om lokale gemeenschappen te creëren die een goed functionerende maatschappij garanderen. We hebben ons portfolio ontwikkeld door onderzoek, kennis en nauwe samenwerking met onze klanten en gebruikers. Hierdoor zijn we in staat om met u als partner het juiste maatwerk te creëren. 

En daarom laten we elke dag over de hele wereld mensen van alle leeftijden spelen en bewegen. Al onze oplossingen hebben én fascinerend ontwerp, hoge speelwaarde, compromisloze veiligheid, een unieke innovatie en is ontworpen op inclusie.

Bij KOMPAN begrijpen we dat speelplaatsen waar mensen met alle soorten vaardigheden welkom zijn (inclusie), belangrijk zijn voor én goed functionerende gemeenschap. KOMPAN biedt een breed assortiment designoplossingen voor elk type omgeving, van het platteland tot de stad. 

Ons uitgebreide aanbod van  erschillende productlijnen stelt ons in staat producten en landschapsarchitectuur naadloos op elkaar aan te laten sluiten, ongeacht de locatie. Voor onze ontwerpen is een minimum aan onderhoud nodig, omdat we gebruik maken van materialen met de hoogst mogelijke kwaliteit, die nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn.

Dit verhoogt de levensduur van de speelplaatsaanzienlijk en maakt deze ook zeer vandalismebestendig. Als uw professionele partner begeleiden we u van A tot Z door het process en bieden u uitgebreide ondersteuning op het gebied van:

  • Advies
  • Technische en visuele vormgeving
  • Installatie
  • Onderhoud en nazorg

KOMPAN’s benadering en begrip voor het belang van fysieke activiteit en de waarde van spel stelt ons in staat openbare ruimten in te richten die voldoen aan de verwachtingen van de gemeenschap en vele jaren zullen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de gebruikers.