Klanten aantrekkende speelplaatsen voor retailers

Retail-Segment---Section-1.jpg

 

Terwijl de kinderen spelen, genieten mama en papa van het winkelen of drinken ze samen een drankje. Veel ondernemers weten dat een goede speeltuin een doorslaggevende factor kan zijn als het gaat om het aantrekken van gezinnen, hen het naar hun zin maken en ervoor zorgen dat ze steeds weer terugkomen. Want als de kinderen zich vermaken, krijgen de ouders tijd om te winkelen of samen tijd door te brengen met een hapje en drankje. Dit is niet alleen positief voor gezinnen, dit is ook goed voor bedrijven. Of het nu gaat om een winkelcentrum, een restaurant of een andere locatie waar je klanten wilt aantrekken.

KOMPAN biedt op maat gemaakte oplossingen voor retailers. Hierdoor krijg je de perfecte speeltuin die past binnen de omgeving en esthetiek en die ervoor zorgt dat kinderen nog meer genieten van het verblijf.

Winkelcentrum

Het winkelcentrum Westfield North Lakes in Australië heeft een geweldige speelplaats, met als thema "onder de zee", gecreëerd die een attractie op zich is. Het thema van de speeltuin is geïnspireerd op het ecosysteem van de nabijgelegen kustlijn van Moreton Bay. Kinderen en ouders kunnen een welverdiende pauze nemen van het winkelen in de spannende speeltuin en als bonus blijven bezoekers langer in het winkelcentrum. 

Bezoek Westfield North Lakes 

 

Restaurant

Het beroemde strandrestaurant Sansibar op het Duitse eiland Sylt is geliefd om zijn exclusiviteit, de kwaliteit van het eten en de sfeer. Maar er is nog een attractie die bijzonder aantrekkelijk is voor gezinnen: de reusachtige robinia-speelplaats. De eigenaren van Sansibar hebben een lange samenwerking met KOMPAN en besloten de vorige KOMPAN-speeltuin op te frissen met een maritiem thema dat perfect past in de door zand omgeven omgeving.

Laat je inspireren door de speeltuin van Sansibar

Entertainment Centrum

In het entertainment complex van Xscape zijn volop interessante activiteiten te vinden, maar de buitenkant had wat sprankeling nodig. Het antwoord zat hem in een fel gekleurde speeltuin die ervoor zorgt dat er activiteiten zijn voor alle kinderen, ongeacht hun leeftijd of niveau. Bovendien past de speeltuin perfect in het thema van Xscape.

Verander een saaie ruimte in een speelruimte

Winkelcentrum

Het winkelcentrum Moisselles-Domont in de buurt van Parijs maakt van winkelen een unieke ervaring met een nieuwe spannende speeltuin. Met vier en een half miljoen bezoekers per jaar wilden ze de ervaring voor klanten met kinderen op een bijzondere manier verbeteren en een herkenningspunt bouwen dat kinderen aantrekt zodra ze het vanaf de parkeerplaats zien.

Verbeter de klantreis