Robinia oplossingen

KOMPAN, 's werelds toonaangevende fabrikant van speeltoestellen, heeft de afgelopen jaren de groeiende vraag en interesse in zijn Robinia-producten gezien.

In 2017 voegt KOMPAN een aantal nieuwe structuren toe aan zijn Robinia-portefeuille, zoals fantastische Kastelen en Schepen van KOMPAN Design Studio, evenals zand- en waterspel. 

Raak hier geïnspireerd.

KASTELEN

De Robinia kastelen geven elk park een royale uitstraling: de kastelen zijn architectuur voor de het prins en prinsessen spel - en misschien zelfs wel voor sommige koningen en koninginnen.

Met hun formaat zorgen de Robinia Kastelen voor een breed scala van leeftijden die samen spelen en de hele familie uitnodigen voor een koninklijke speeldag.

Press-release---Castle.jpg

SCHEPEN

De Robinia-schepen vormen een vloot van onverslaanbare fantasierijke spelmotivators. Van de kleine sloep tot aan de enorme klipper werden deze schepen voor matrozen en kapiteinen vervaardigd met de verbeelding hen overal naartoe te nemen.

Robinia-news---thumbnail.jpg

ROBINIA ZAND & WATER SPEL

Kinderen houden van spelen met zand en water. Deze twee zeer tactiele ingrediënten zijn goede werkmateriaal voor de jonge creatieve geest en dragen bij tot het vroeg leren, experimenteren en begrijpen van de wereld.

Als ze met zand en water spelen, ontwikkelen kinderen hun motorische vaardigheden, leren ze om in groepen te communiceren en groeien hun vaardigheden. Kortom, zand en water spel is ideaal voor de ontwikkeling van kinderen.

Press-release-castle-1.jpg

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section