Vraag jij je ook af hoe de je een speeltuin kan ontwerpen? Welke toestellen kun je het beste kiezen en hoe moet dit worden gecombineerd? Wij bieden meer dan duizend producten met een diversiteit aan materiaal, kleur, functionaliteit of doel, er is enorm veel keus. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om aan te denken bij het ontwerpen van een speeltuin, maar wij helpen u er graag bij!

Om u te helpen snel aan de slag te gaan met uw ontwerpproces, laten we onderstaande oplossingen zien ter inspiratie. We presenteren verschillende inspirerende ontwerpen om de diversiteit die mogelijk is in omgeving, thema’s, speelwaarden, spelen op basis van leeftijd, speelzones en sport- en fitnessactiviteiten te laten zien.

U kunt de ontwerpen puur als inspiratie gebruiken voor uw ontwerp. Om aan uw behoefte te voldoen kunnen producten eenvoudig worden toegevoegd of verwijderd.

Klik op de onderstaande oplossingen voor meer informatie.

Trainen en spelen

Voor kinderen betekent sporten spelen terwijl ze fysiek actief bezig zijn. Zij vergroten hun spierkracht door op de BLOQX te klimmen, ontwikkelen een goede balans door te draaien in het Galaxy-toestel en trainen hun buikspieren door te glijden op de Single Miram. Kinderen ontwikkelen hun lichamelijke vaardigheden en belangstelling voor fitness door te spelen. De combinatie van speeltoestellen en fitnessapparatuur zorgt ervoor dat kinderen gedurende hun hele kindertijd gezond en actief bezig zijn en zo actieve volwassenen worden.    Let’s play

Meer inspiraties

Actief bestemmingsgebied

Kinderopvang favoriet

Goudkoorts

Sprookjes

Fysieke uitdaging

Robinia Jungle

Schoolplein Multi Use Games Areas

Verkeersschool

Fit blijven

Sportcentrum

Actieve wandeling

Robinia village

ALTIJD FIT

Robinia kasteel

Urban Jungle

Magnetisch Schoolplein

Zeven Zeeën

Piraten baai

Peuter paradijs

Koninkrijk met kasteel

Afrika safari

Ruimtereis

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section