Corocord Concepten

GIANT Conceptueel - Min Shan gebergte

Speelpagoden in de Chinese tuin ...

Avonturen in de kleurrijke en grillige tuin met stapstenen, zijden lantaarns en speelse panda's...

Corocord Concepten

GIANT Conceptueel - Min Shan gebergte

Het tuinhuis met zijn levendige rode kleuren en roze kersenbloesems staat in mooi contrast met de groene en weelderige natuurlijke omgeving.

Met verschillende toegangspunten en meerdere uitgangen, variërend in hoogte en snelheid, zal Min Shan kinderen uitdagen en inspireren door te spelen.

Net als de panda's die in de bomen rondhangen, kunnen kinderen ontspannen en elkaar opzoeken in de vele hangplekken, terwijl ze ook logisch denken en sociale vaardigheden ontwikkelen door middel van cognitieve speelaanleidingen. De kraan en de lantaarns zijn slechts enkele van de elementen die kinderen zullen proberen te ontdekken voordat ze over de plankenbrug balanceren, langs de glijstangen naar beneden glijden of het torennet beklimmen.

Corocord Concepten

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
4+
Max. valhoogte:
300cm
Totale hoogte:
471cm
Afmetingen veiligheidszone:
1140x1550cm

Download

"Het Min Shan tuinhuis met zijn levendige rode kleuren en roze kersenbloesems staat in prachtig contrast met de groene en weelderige natuur er omheen. Met meerdere toegangspunten en meerdere uitgangen variërend in hoogte en snelheid, zal de Min Shan speelplek kinderen uitdagen en inspireren lang te spelen."

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team