Sky Play


Een Sky Play constructie is een complete speeltuin in één speelconstructie. Door zijn unieke vormgeving trekt hij veel aandacht en nieuwsgierigheid. Mensen komen deze opvallende speelconstructie van dichterbij bekijken en als kinderen de Sky Cabin zien, willen ze er naar toe en erin klimmen!

Daarvoor gaan ze eerst door een indrukwekkend klimnet. Het 3D universum biedt eindeloos veel mogelijkheden om heerlijk te spelen. Kinderen kunnen er urenlang enthousiast bezig zijn terwijl ze hun creativiteit en lichamelijke skills samen met hun vrienden verder doorontwikkelen.

4 Product (en)

Helemaal bovenaan in de constructies zijn er de avontuurlijke Sky Cabins. Hier krijgen kinderen voldoening en zelfvertrouwen als ze bovenaan staan en het hele gebied kunnen overzien.

De Sky Cabin is ook een ontmoetingspunt en verstopplek waar ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. De Sky Cabin vormt een ingang naar het Sky Walk systeem dat acht meter boven de grond verschillende richtingen inslaat.

Naar beneden glijden is de fantastische afsluiter. De kliminspanningen worden beloond als kinderen via een spannende tunnel weer naar beneden glijden en daarna de klim opnieuw willen maken.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.