Speeltorens


Met de Corocord speeltorens kun je op oneindig veel manieren naar boven! Hoog boven de grond zijn is al een attractie op zich,. maar de verschillende netklimelementen zorgen ervoor dat het al leuk is als je onderweg bent naar de top.

Op de Small Kontiki wordt de klim beloond met een fantastisch uitzicht en een snelle glijpartij vanaf 2-3 meter hoogte. De speeltorens komen zelfs nog hoger uit: een 3D systeem met vlakke netten en een verticale klimtunnel zorgen voor een veilige en verhelderende klim. De transparantie van de buitenwanden zorgt voor een prachtige inkijk van buitenaf - en andersom.

14 Product (en)

Hetzelfde geldt voor de Jelly Fish. De ronde vorm stimuleert de fantasie van kinderen en biedt zo inspiratie voor allerlei soorten rollenspel. Kijk uit: de tentakels 'vangen' kinderen en laten ze urenlang spelen.

De sculptuurachtige Cube Towers zitten boordevol verrassingen en speelactiviteiten. Op elke hoogte is weer een nieuwe kleurrijke speelwereld te vinden en onderweg naar de top moeten oplossingen worden gevonden voor allerlei klimuitdagingen. Neem de snelle route naar beneden: de bijna onzichtbare draadtunnel bij de hoogste kubus is een zenuwslopende sensatie. 


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.