Portaalschommels


Schommels waar kinderen niet op uitgespeeld raken

Schommelen is één van de meest favoriete speelactiviteiten. Kinderen vinden het heerlijk om in hun eentje rustig te schommelen. Maar ze vinden het ook geweldig om samen met vrienden wild heen en weer te schommelen en te proberen wie het hoogste kan komen.

Schommelen is allereerst ontzettend leuk. Maar het heeft nog andere belangrijke voordelen. Schommelen stimuleert de ontwikkeling van behendigheid, evenwichtsgevoel, coördinatie en ruimtebesef. Deze motorische vaardigheden zijn essentieel voor het inschatten van afstanden en risico’s in het verkeer.

KOMPAN portaalschommels hebben een stijlvolle uitstraling. De schommels hebben een gepoedercoat frame en een bovenligger van gegalvaniseerd staal. De portaalschommels zijn een moderne uitvoering van de traditionele schommel.

De schommels zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes: 2 meter voor peuters en kleuters, 2.5 en 3 meter voor schoolgaande kinderen. Dankzij het zeer flexibele, modulaire systeem kunnen meerdere schommels aan elkaar bevestigd en bij elkaar geplaatst worden. Zoveel als u wilt. En u heeft de keuze uit verschillende Schommelstoeltjes, bijvoorbeeld: Standaard, Baby, Peuter, MandzitjeMandschommel en Nestschommel. De standaardzitjes en babyzitjes kunnen worden voorzien van anti-wrap bevestigingen. Deze schommels hebben een tijdloos ontwerp, en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en volwassenen.

 

21 Product (en)

Schommelen: leuk en leerzaam

Dit traditionele speeltoestel biedt belangrijke voordelen. Schommels stimuleren de fysieke ontwikkeling, en hebben zelfs impact op de emotionele ontwikkeling.

De combinatie van bijvoorbeeld een Mandschommel met twee enkele zitjes is gegarandeerd een groot succes: kinderen vinden het geweldig omdat ze er alleen op kunnen spelen, maar ook gezellig samen met vriendjes. Ze kunnen liggend, zittend of staand schommelen. Alleen of samen. Er is ruimte om te stoeien. De zitjes zijn groot genoeg voor meerdere kinderen. Ze zijn geschikt voor kinderen uit een brede leeftijdscategorie en kinderen met een motorische beperking. Kinderen kunnen urenlang schommelen, elke dag weer. 

Portaalschommels: hoe flexibel is het ontwerp?

KOMPAN schommels hebben een modern, flexibel en duurzaam ontwerp. Wij ontwerpen schommels voor alle leeftijden.  En schommels waar iedereen op kan spelen, kinderen van verschillende leeftijden en kinderen met een beperking.

Dankzij het modulaire systeem van onze portaalschommels, kunnen meerdere schommels eenvoudig naast elkaar geplaatst worden. Zoveel als u wilt.  U heeft de keuze uit gegalvaniseerde of gekleurde stalen frames. 

 


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.