Sport- & Fitnesstoestellen

Cardio

KOMPAN cardio-toestellen

Cardio-apparatuur voor buiten De KOMPAN Cardio-familie verplaatst een aantal van de meer complexe indoor fitnessapparaten naar de frisse buitenlucht en breidt de mogelijkheden uit door gebruik te maken van de smartphone. KOMPAN's outdoor cardio apparatuur is een perfecte aanvulling op elk outdoor fitnessplek.

De twee fietsen, de City en de Sport, geven elk een andere trainingservaring. En beide zijn verkrijgbaar met en zonder 7" touchscreen. Alle outdoor stationaire fietsen kunnen verbinding maken met uw smartphone met behulp van de KOMPAN Cardio App of andere programma's om uw vooruitgang te begeleiden of te registreren terwijl u naar uw cardiovasculaire fitnessdoelen toewerkt. De weerstand in elk toestel wordt aangepast via tien niveaus van 25 tot 600 watt - en u bent uw eigen Powerbank.

Klik hier om de wetenschap achter de outdoor fitnessfietsen van KOMPAN te bekijken.

Een derde optie, de Arm Bike, heeft ook de mogelijkheid om verbinding te maken met uw smartphone - en is van beide kanten toegankelijk zodat gebruikers kunnen zitten of staan. De toegankelijkheid zorgt er ook voor dat rolstoelgebruikers gemakkelijk gebruik kunnen maken van onze outdoor arm bikes.

De populaire Cross Trainer bekend uit de indoor fitness wereld is nu ook beschikbaar voor een outdoor training. En met een nog betere ergonomie biedt de Cross Trainer van KOMPAN een intense training en voegt een extra intensiteitslaag toe met een speciale glute-modus. De vier outdoorapparaten, zeven als je de touchscreen-varianten meerekent, zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. De instelbare weerstand is een belangrijk kenmerk omdat de sessie daarmee individueel kan worden aangepast.

Bekijk onze producten

7 producten

Wil jij de nieuwste sport en fitness catalogus?

Bekijk alles in onze fitness catalogus

Ontdek onze outdoor fitnesstoestellen

Onze fitness toestellen voor buiten zijn onderverdeeld in tien algemene categorieën. Ontdek ze hieronder.

Fitness Packages

Cardio

Kracht

Cross Training

Street Workout & Calisthenics

Stay Fit

Obstacle Courses

Multisport

Compacte Cross Training

Robinia Fitness

Obstacle Courses Robinia

Fitness Jumpers

X-ercise

Signs & Accessories

Wilt u graag tips voor het creëren van een fitness site?

Voss Activity Park, Norway

Fitness

Customer Case

Stuytown Fitness Playground, United States

Neem vandaag nog contact met ons op

Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De vier toestellen, zeven als je de touchscreen-varianten meerekent, worden geleverd met een extra kleurkeuze, waarbij het hoofdframe verkrijgbaar is in oranje of zwart. De instelbare weerstand is een belangrijk kenmerk omdat de sessie daardoor op maat is. Het outdoor aspect leidt tot een positieve trainingservaring in de frisse lucht. Talloze studies wijzen op de toegevoegde waarde van het inademen van verse zuurstof bij een cardiotraining in de buitenlucht.

FAQ

Hoe weerbestendig is de apparatuur?

Het is super robuust - het is specifiek ontworpen om onder alle weersomstandigheden te presteren. Het ontwerpteam en de ingenieurs van KOMPAN kregen de opdracht de technologie uit de sportschool te halen en nieuw leven in te blazen door ervoor te zorgen dat het een volledig geslaagd trainingseffect heeft.

Heb ik deskundige hulp nodig om de functies van de apparatuur te begrijpen?

Nee, natuurlijk zal het gebruik van de app de sessie optimaliseren.

Welke apps kan ik gebruiken?

In principe hebben we ervoor gekozen de open fitness-fiets protocollen te gebruiken voor de app - elke app die verbinding maakt met een thuis- of sportschooltrainer kan ook verbinding maken met de KOMPAN-toestellen. Dit betekent ook dat Swift is inbegrepen.

Heeft u een aansluiting op het stroomnetwerk nodig?

Nee, je bent je eigen energiebron. Door de weerstand en je spieren word je beloond met tot 750 watt vermogen.

Waarvoor kan ik de stroom gebruiken?

De machines zelf gebruiken de stroom voor de weerstands-systeemfunctie.

Waarom voel ik me beter na een training in de open lucht?

Je beantwoordt de vraag in je vraag. Open lucht is de belangrijkste factor. Het helpt je longen schoon te maken. Geen enkele hoeveelheid filtering kan de atmosfeer binnenshuis zo zuiver maken dat frisse lucht wordt nagebootst. Binnenlucht heeft vaak een suboptimaal evenwicht van zuurstof, stikstof en kooldioxide, vooral in gesloten ruimtes met weinig of slechte ventilatie. Natuurlijk is de plaatsing van de voorzieningen buitenshuis van het grootste belang om het perfecte resultaat te bereiken. Dat opent de discussie over wat beter is, zeelucht of berglucht. Berglucht bevat minder zuurstof dan lucht op lagere hoogten, zodat het inademen ervan het hart sneller doet kloppen en het lichaam meer energie verbrandt. Een handvol studies hebben aangetoond dat atleten die op grote hoogte trainen de neiging hebben gewicht te verliezen. Zeelucht is echt bevorderlijk. Het verfrissende klimaat aan zee is goed voor de ademhalingsorganen en de huid, maar verbetert ook de bloedsomloop en versterkt het afweersysteem van het lichaam.

Zijn oranje en zwart de enige kleuropties?

Nee, er zijn zeven kleuren waaruit u kunt kiezen en als u de kleuren van uw school, sportschool, organisatie of stad wilt gebruiken, kunnen we die aanpassen.