Sport- & Fitnesstoestellen

Kracht

Outdoor krachttrainingstoestellen

Gebruiksvriendelijke, verstelbare apparatuur: De functionaliteit van binnen met de kwaliteit voor buiten

De nieuwe krachttraining toestellen van KOMPAN veranderen het speelveld op het gebied van outdoor fitness. Nu is het mogelijk om een kopie van de bekende hoogwaardige indoor fitnessopstelling buiten op te stellen. De nieuwe toestellen werken met dezelfde biomechanica en weerstandsmechanismen als de instelbare indoor krachttoestellen Daaraan zijn de benodigde outdoor eigenschappen toegevoegd op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. De eenvoud van het ontwerp is zodanig geoptimaliseerd dat het gebruik eenvoudig is. Het mooie aan deze instelbare krachttoestellen is dat ze door iedereen kunnen worden gebruikt. Ze zijn fantastisch voor actieve senioren, atleten alsook voor mensen die gewoon gezond willen leven en zich goed willen voelen. Dankzij de gecontroleerde bewegingsmogelijkheden en de snelle en simpele weerstandselectie zijn de toestellen veilig, gebruiksvriendelijk en heel efficiënt.

Full body workout met verstelbare apparatuur

De vijf toestellen en de twee banken vertegenwoordigen de populairste indoor apparaten. Wanneer ze samen worden aangeboden kunnen gebruikers er al hun grote spiergroepen mee trainen. Alle soorten duw- en trekoefeningen voor het bovenlichaam zijn mogelijk met de Chest Press, Shoulder Press, Horizontal Row en Pull Down. De Leg Press biedt een oefening voor alle spieren in het onderlichaam. Voeg daar de Sit Up Bench en de Lower Back Bench aan toe voor de core spieren, en u hebt een workout voor het hele lichaam.

Bekijk onze producten

7 producten

Ontdek onze outdoor fitnesstoestellen

Onze fitness toestellen voor buiten zijn onderverdeeld in tien algemene categorieën. Ontdek ze hieronder.

Fitness Packages

Cardio

Kracht

Cross Training

Street Workout & Calisthenics

Stay Fit

Obstacle Courses

Multisport

Compacte Cross Training

Robinia Fitness

Obstacle Courses Robinia

Fitness Jumpers

X-ercise

Signs & Accessories

Neem vandaag nog contact met ons op

Vul uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gewichten gebruiken om kracht op te bouwen

Voor veel sportschoolbezoekers is een populaire manier om kracht op te bouwen het gebruik van krachttoestellen. Krachttoestellen zijn ontworpen om gebruikers door een vooraf bepaalde reeks bewegingen te leiden, waardoor ze een goede keuze zijn voor nieuwkomers en mensen die moeite hebben met oefeningen met losse gewichten. KOMPAN biedt een scala aan krachttrainingstoestellen voor buiten, waaronder onze populaire chest press machine. De verstelbare gewichten op de outdoor krachttoestellen van KOMPAN dagen gebruikers voortdurend uit naarmate hun training vordert. Onze krachtmachines voor het bovenlichaam bieden tot 80 kg weerstand, en onze outdoor leg press machine heeft maar liefst 130 kg aan weerstand. De aanpasbaarheid van deze producten betekent dat ze geschikt zijn voor gebruikers van verschillende krachtniveaus, waardoor ze een ideale machine zijn voor zowel openbare fitnesslocaties als privé sportscholen in de open lucht. Zelfs zonder toegang tot een overdekte fitnessruimte vinden mensen creatieve manieren om aan krachttraining te doen, zoals pull-ups op speeltoestellen. Nu steeds meer mensen krachttraining in hun fitnessregime willen opnemen, zijn commerciële krachttrainingstoestellen voor buiten een geweldige manier om fitness in lokale gemeenschappen te ondersteunen.

Waarom outdoor krachttraining?

Een effectieve krachttraining kan ook binnen worden gedaan. Dus waarom zou je krachttraining buiten doen?

Extra uitdaging: Indoor sportscholen bieden een gecontroleerde omgeving zonder buitenelementen zoals wind, hitte of regen. Bij krachttraining buiten worden gebruikers blootgesteld aan een extra uitdaging die het uithoudingsvermogen kan helpen verbeteren en de zintuigen kan stimuleren. Alle KOMPAN krachttrainingstoestellen voor buiten zijn ontworpen met klimaatbestendige materialen voor een comfortabele training, ongeacht de weersverwachting. Trainen in de frisse lucht: Buiten trainen biedt toegang tot frisse lucht, in tegenstelling tot de gerecirculeerde lucht die in sportscholen en andere indooromgevingen wordt rondgeblazen. Frisse lucht verhoogt de zuurstofstroom, wat op zijn beurt het energieniveau ten goede komt. Het ondersteunt ook onze witte bloedcellen, het spijsverteringsstelsel en de productie van serotonine. Als gebruikers trainen met krachtapparatuur in de open lucht, verbeteren ze niet alleen hun kracht, maar ondersteunen ze ook hun gezondheid op andere gebieden. Stimuleert de aanmaak van vitamine D: Buiten trainen zorgt voor blootstelling aan direct zonlicht, wat de productie van vitamine D bevordert. Vitamine D is ongelooflijk belangrijk voor de werking van het immuunsysteem en kan de weerstand van het lichaam tegen bepaalde ziekten helpen verbeteren. Niet alleen dit, maar vitamine D blijkt de stemming te ondersteunen en kan symptomen van depressie helpen verminderen. Dit betekent dat outdoor krachttrainingsapparatuur gebruikers tegelijkertijd kan helpen hun spieren en immuunsysteem te versterken - wat een voordeel!

Belangrijkste kenmerken van KOMPAN outdoor krachttraining apparatuur

Verstelbare weerstand: KOMPAN's outdoor krachttrainingsapparatuur is ontworpen voor gebruikers van alle krachtniveaus - van absolute beginners tot ervaren sporters. Onze krachttoestellen hebben een instelbare weerstand van 5 kg tot 80 kg, voor een progressieve trainingservaring. Robuuste constructie: De KOMPAN krachttrainingstoestellen voor buiten zijn gebouwd met slijtvaste materialen die bestand zijn tegen zware klimaten. Onze handgrepen zijn behandeld met een speciale coating om overmatige hitte of kou te voorkomen, en alle apparatuur ondergaat strenge kwaliteitstesten om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen overmatig gebruik. Ergonomisch ontwerp: Fitness is niet voor iedereen gelijk, en we hebben veel overwegingen gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen eerlijke toegang heeft tot effectieve trainingsapparatuur - ongeacht grootte of capaciteiten. KOMPAN's commerciële krachttrainingstoestellen voor buiten beschikken bijvoorbeeld over verschillende greepzones voor gebruikers van 140 tot 205 cm lang, en de hoogte van onze stoelen is speciaal gekozen om rolstoelgebruikers een gemakkelijke overstap te bieden. Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop ons ergonomisch ontwerp een comfortabele, aanpasbare training ondersteunt.

Op zoek naar fitnessapparatuur voor buiten?

Als u op zoek bent naar outdoor fitnessapparatuur van hoge kwaliteit, zoek dan niet verder. De uitgebreide catalogus van KOMPAN biedt een scala aan fantastische producten, waaronder outdoor workout-sets, cardioapparatuur voor outdoor fitnessruimtes en apparatuur en onderdelen voor hindernisbanen. Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team door een aanvraagformulier in te vullen.

Wil jij de nieuwste sport en fitness catalogus?

Bekijk alles in onze fitness catalogus