Truchtersheim, Frankrijk

De nieuwe outdoor fitnesslocatie van KOMPAN is een belangrijke trekpleister in het kleine stadje Truchtersheim met 4.000 inwoners, in het oosten van Frankrijk.

Een gezonde gemeente heeft een gezond hart nodig.

Niets brengt mensen samen zoals sport en lichaamsbeweging. Truchtersheim, in Frankrijk, met meer geregistreerde sporters dan inwoners, levert het bewijs. Hun nieuwe outdoor fitness- en sportlocatie, van KOMPAN, is een belangrijke trekpleister voor alle inwoners en zelfs daarbuiten. Kinderen komen om vrienden te maken terwijl ze actief bewegen, veel senioren zijn teruggekeerd naar de sport vanwege de aantrekkingskracht van de gebruiksvriendelijke functies.

In het weekend is de locatie gevuld met jonge mensen die street workout sessies doen. De gemeente heeft een omgeving gecreëerd waar de bewoners worden samengebracht door middel van sport en lichaamsbeweging. Het is een plek waar vreemden elkaar leren kennen en vrienden worden. Deze outdoor sport- en fitnesslocatie bewijst dat een gezonde gemeenschap een gezond hart nodig heeft en die van Truchtersheim klopt krachtiger dan ooit. 

Sport- en fitness locatie voor iedereen

De COSMOS is een multisport arena die in het middelpunt staat van sportevenementen met grote mogelijkheden voor toeschouwers. Het totale concept heeft veel senioren in Truchtersheim verleid om terug te keren naar de sport. Oefening voor senioren helpt levensstijl gerelateerde ziekten te voorkomen, vermindert het risico op vallen en helpt belangrijke motorische vaardigheden te behouden. Over het geheel genomen biedt de locatie een focuspunt voor meer dan alleen de lokale bevolking, door middel van lichaamsbeweging. 

Het cross trainingssysteem biedt een verscheidenheid aan oefenmogelijkheden voor alle trainingsniveaus. De Parallel Bars zijn ideaal voor beginners, die de weerstand kunnen aanpassen door de voeten op de extra onderste staven te laten rusten. De innovatieve Magnetic Bells bieden oefeningen aan die sterk lijken op de Kettle Bell en Medicine Balls. Door het geïntegreerde remsysteem bieden de Magnetic Bells een schaalbare weerstand en zijn daarom geschikt voor elk niveau van duursport. 

Fysiek

Truchtersheim_HorizontalSection.jpg

In het begin waren we alleen bekenden. Na gezamenlijk te hebben getraind en technieken te hebben uitgewisseld, zijn we vrienden geworden.

Florian Graessel

Outdoor Sporter

Inwoner van Truchtersheim

Truchtersheim, Frankrijk

Truchtersheim , Bas-Rhin 67370, Frankrijk

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section