Voss Activity Park, Norway

Outdoor fitness met uitzicht 

Het sportpark in de buurt van Vangsvatnet in Voss, Noorwegen is al snel de favoriete werkplek van de gemeenschap en het hart van de stad geworden. Het sportpark is zo goed uitgerust dat het lokale fitnesscentrum het park gebruikt voor outdoor bootcamp lessen, in het voorjaar en de zomer. 

Voss is vooral bekend als de avontuurlijke en adrenaline hoofdstad van Noorwegen en biedt alles van kajakken, skydiven en paragliden tot skiën. Wanneer een pauze nodig is van alle adrenaline, kunnen bezoekers stoppen bij dit sportpark en een goede workout volgen, terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op het fjord en de besneeuwde bergen.

Fitness voor iedereen

Het sportpark maakt het mogelijk voor mensen om elk aspect van hun lichaam te trainen terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht. Met de suspension trainer en de magnetic bells, kan iedereen op zijn eigen niveau trainen door de schaalbare weerstand. 

Het sportpark is ideaal voor zowel individuele als groepsoefeningen. Door de apparatuur kan de gebruiker de trainingsintensiteit eenvoudig aanpassen aan zijn eigen fitness-niveau. Door gebruik te maken van een aantal van de verschillende toestellen krijgt u een zeer effectieve vorm van oefening die de beste activiteiten van verschillende sporten combineert, wat resulteert in een gevarieerde en complete trainingssessie.

Fysiek

Emotioneel

Voss-horisontal.jpg

Hier trainen is zoals binnen trainen. Er zijn verschillende dingen te doen. Je kunt je hele lichaam trainen.

Martin Kriz 

Outdoor sporter

Voss Activity Park, Noorwegen

Vestland, Voss , Noorwegen

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section