Speel overal

Voel, ervaar, hoor, verbaas, beweeg en speel samen met de KOMPAN speelpanelen die je naar hartelust kunt combineren.

Geen enkele ruimte is te klein om spel te stimuleren. De vrijstaande speelpanelen van KOMPAN passen overal tussen en zijn bovendien een geweldige aanvulling op iedere speeltuin. 

Instrumenten, hendels, rollers en ramen zijn slechts enkele van de middelen die gebruikt worden om de nieuwsgierigheid van de kinderen direct op te wekken en hen bezig te houden. Elke speelactiviteit is zorgvuldig ontworpen met responsieve en tactiele details om kinderen creatief, cognitief, sociaal en fysiek te stimuleren en te ontwikkelen.

De speelpanelen zijn standaard verkrijgbaar in één, twee, drie of vier delen, maar de rest is aan jou. Via de KOMPAN-configurator bepaalt u het materiaal, de kleuren, de vormen en de speelactiviteiten voor zowel de panelen als de palen.  

Bekijk de opties in onderstaande video.

TwoSidedPlay.jpg

Speel aan beide zijden

Alle speelpanelen hebben aan beide zijden activiteiten om kinderen aan te sporen samen te spelen en bovendien de spelcapaciteit te optimaliseren.

AgeAppropriatePlayPanels.jpg

Speel op je eigen niveau

Verschillende panelen spreken verschillende leeftijdsgroepen aan. Bijvoorbeeld het boter-kaas-en-eieren-paneel, deze trekt oudere kinderen aan welke al strategisch kunnen denken en van spelletjes op basis van spelregels houden.

MadeToLast.jpg

Gemaakt voor buiten

Alle panelen zijn ontworpen en vervaardigd met de meest duurzame materialen. De staanders zijn verkrijgbaar in zowel staal a;s in Robinia hout.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section