Wij dagen families uit actief te zijn

Nieuwe samenwerking zal de neiging tot inactief spelen stoppen en mensen aanzetten om op een leuke en sociale manier actief te zijn met nieuwe, spannende obstakels voor de publieke ruimte.

10 april 2017 - 'Tegenwoordig spelen kinderen liever op hun smartphones in plaats van buiten met hun vrienden te spelen. Met de Family Obstacle Run moedigen we ouders en kinderen aan om weer naar buiten te gaan, samen te werken en plezier te hebben zoals we vroeger deden(voordat de wereld digitaal ging). De samenwerking met KOMPAN geeft gezinnen de perfecte mogelijkheid om voor het evenement met onze hele familie te trainen (oefenen). Samen maken we gezinnen sterker en moedigen ze weer naar naar buiten te gaan. "Erwin van Haren, Marketing Manager van Strong Viking.

De fabrikant van speel- en sportuitrusting, KOMPAN, heeft een 3-jarige overeenkomst in met de Obstacle Run organisator, Strong Viking. KOMPAN lanceerde dit voorjaar een nieuw concept voor een gratis publieke Obstacle Parcours. Experts van Strong Viking maakten deel uit van de productontwikkeling, en het resultaat is een veilig, uitdagend en leuk ontwerp dat in alle leeftijden en capaciteiten past. De nieuwe obstakels worden gebruikt in de dit jaar georganiseerde Strong Viking Family Runs in Denemarken, Duitsland en Nederland.

Obstacle runs begonnen als militaire training, en werden later extreme races voor atleten ook. Sinds de vroege dagen hebben de hindernissen veel mensen geïnspireerd - oud en jong. Inspiratie genereert interesse, zo zijn onlangs obstakelbanen ontworpen om allerlei deelnemers, zelfs kinderen, te laten deelnemen.

De obstakelbaan is een ideale activiteit voor gezinnen. Het daagt uit en ontwikkelt lichamelijke conditie, vertrouwen, moed, wilskracht, resolutie en mentale taaiheid.

Ouders werken als rolmodellen om de kinderen te helpen door en over de obstakels en de levenslessen die ze geven.

Doe het samen, doe het met je kinderen en leer ze dat een actieve levensstijl een leuke levensstijl is. Rob Boogmans, directeur van het KOMPAN Fitness Institute. 

1499337917_press-release-obstacle-course.jpg

Ervaar de obstakels met je familie op de volgende dagen:

 

27-28 mei Amsterdam (NL)

4 juni Frankfurt am Main (DE)

9 september 9-10 Nijmegen (NL)

17 september Roskilde (DK)

Over KOMPAN

Het vormen van gelukkiger en gezondere samenlevingen is de missie van KOMPAN. We doen dat door fysieke activiteit, leren en sociale interactie te stimuleren in de oplossingen die wij aanbieden. Al ruim 45 jaar heeft KOMPAN unieke oplossingen ontwikkeld voor haar klanten. Het is altijd de wens van KOMPAN dat kinderen en adolescenten zich in de volwassenheid ontwikkelen, en ze de vreugde en gezondheidsvoordelen van beweging ervaren. www.kompan.com.

Met gezonde en gelukkige volwassenen als rolmodellen zullen de toekomstige kinderen waarschijnlijk hun voorbeeld volgen in het creëren van een voortdurende erfenis van beweging. KOMPAN's oplossingen zijn ontwikkeld zodat alle mensen en gemeenschappen van de voordelen van spel en beweging kunnen genieten. www.kompan.com

Over Strong Viking

Met gezonde en gelukkige volwassenen als rolmodellen zullen de toekomstige kinderen waarschijnlijk hun voorbeeld volgen in het creëren van een voortdurende erfenis van beweging. KOMPAN's oplossingen zijn ontwikkeld zodat alle mensen en gemeenschappen van de voordelen van spel en beweging kunnen genieten. www.kompan.com

Mere informatie

KOMPAN Dennis Petersen, Marketing Manager Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. +45 9136 5518

Strong Viking Erwin van Haren, Marketing Manager Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. +31 (0)64 56 38 589

Related News